Confidentialitate

GBD Research este inregistrat ca Operator de date cu caracter personal, avand numarul 37777 si respecta toate procedurile in vigoare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor, GBD Research are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele furnizate de dumneavoastra.

Informatiile cu caracter personal sunt destinate utilizarii de catre operator (GBD Research) si sunt comunicate doar clientilor care au comandat studiile online (fara a se identifica participantul la sondaj – clientul are dreptul doar asupra rezultatelor in sens statistic, fara a se face nicio asociere cu numele persoanei sau adresa).

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil in vederea corectarii/update-ului.

Cu toate acestea, daca un virus va aparea in emailul trimis catre respondenti, compania noastra nu poate fi responsabila in niciun fel de consecintele acestor probleme, iar respondentii nu pot in niciun fel sa ceara despagubiri materiale sau de orice alta natura.

NOTĂ DE INFORMARE: