Metodă de plată

Pentru fiecare sondaj completat, fiecare membru al panelului va acumula o anumita suma in Ron, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului.
Valoarea sumei asociate fiecarui studiu se va comunica in invitatia de participare la fiecare sondaj ce va fi trimisa catre adresa dvs. de email.

Valoarea recompenselor in Ron se va actualiza in cont in maxim 20 zile lucratoare de la inscriere, iar in momentul in care veti incepe sa completati sondajele pe care le veti primi prin email, actualizarea se va face in maxim 10 zile lucratoare.

Pe baza sumelor acumulate, aveti posibilitatea de a solicita transferul acestora în contul dvs. bancar.
Este necesar sa acumulati in cont o suma cu o valoare minima de 200 Ron.
In momentul in care ati acumulat minim 200 Ron, trebuie mai intai sa va logati in cont si sa dati click pe Recompensa si Rascumpara.
Apoi sa ne trimiteti pe email o solicitare la adresa panel@gbd-research.ro, impreuna cu o copie a actului de identitate/BULETIN. In solicitare veti mentiona numele complet (asa cum apare in contul bancar), contul dvs. IBAN si un numar de telefon de contact.

Sumele de bani se vor trimite in cont in maxim 25 zile lucratoare de la solicitare.

Emailul cu solicitarea transferului in contul bancar se poate trimite in MAXIM 1 an de zile de la solicitarea recompensei din platforma online (sau aplicatie), in caz contrar, creditul respectiv se va pierde.
Ne rezervam dreptul de a va solicita datele din cartea de identitate (copie).

GBD Research isi rezerva dreptul de a nu acorda remuneratia unui membru al Comunitatii  daca se dovedeste ca respectivul a furnizat raspunsuri neconforme cu realitatea, a raspuns in locul altei persoane, a completat la intamplare chestionarul respectiv, fara a avea vreo legatura cu continutul intrebarilor.