Plata & Tichete-cadou

Pentru fiecare sondaj completat, fiecare membru al panelului va acumula o anumita suma in Ron, in functie de lungimea si dificultatea chestionarului.
Valoarea sumei asociate fiecarui studiu se va comunica in invitatia de participare la fiecare sondaj ce va fi trimisa catre adresa dvs. de email.

Valoarea recompenselor in Ron se va actualiza in cont in maxim 20 zile lucratoare de la inscriere, iar in momentul in care veti incepe sa completati sondajele pe care le veti primi prin email, actualizarea se va face in maxim 10 zile lucratoare.

Pe baza sumelor acumulate, ne puteti solicita tichete electronice-cadou, pe care le puteti utiliza pentru cumparaturi in cadrul celui mai mare magazin online din Romania, prin achizitionarea de bunuri si servicii dorite de dvs.
Este necesar sa acumulati in cont o suma cu o valoare minima de 100 Ron pentru a putea solicita tichete electronice-cadou.
In momentul in care ati acumulat minim 100 Ron, pentru a achizitiona un tichet electronic-cadou, trebuie mai intai sa va logati in cont si sa dati click pe Recompensa si Rascumpara.
Apoi trebuie sa ne transmiteti pe email o cerere la adresa panel@gbd-research.ro. In solicitare veti mentiona valoarea dorita (in functie de suma acumulata pana la momentul respectiv), numele complet si un numar de telefon de contact.

Tichetele electronice se vor trimite in maxim 20 zile lucratoare de la solicitarea pe email.

Emailul cu cererea tichetului cadou se poate trimite in MAXIM 1 an de zile de la solicitarea recompensei din platforma online (sau aplicatie), in caz contrar, creditul respectiv se va pierde.
Ne rezervam dreptul de a va solicita datele din cartea de identitate (copie) in momentul in care va vom trimite tichetele-cadou.

GBD Research isi rezerva dreptul de a nu acorda tichete electronice-cadou unui membru al Comunitatii sau de a retrage suma castigata daca se dovedeste ca respectivul a furnizat raspunsuri neconforme cu realitatea, a raspuns in locul altei persoane, a completat la intamplare chestionarul respectiv, fara a avea vreo legatura cu continutul intrebarilor.