Termeni si conditii

Inregistrarea in panel

Orice persoana este libera sa se inregistreze in panelul online GBD Romania, cu conditia de a lua la cunostinta si de a respecta regulamentul in vigoare.
Pentru a putea face parte din Panel este necesara inscrierea pe baza completarii unui scurt chestionar, care contine atat intrebari socio-demografice (de ex. varsta, gen, educatie, ocupatie), cat si de consum produse sau servicii.

Va rugam sa va inscrieti/sa actualizati adresa de email pe care o utilizati cel mai des (cel putin o data pe saptamana).

Va rugam sa adaugati adresa noastra panel@gbd-research.ro (GBD Panel Romania) in agenda dvs. de adrese din casuta de e-mail, pentru ca emailurile primite de la noi sa nu ajunga in Junk/Spam.

Valoarea recompenselor in Ron se va actualiza in cont in maxim 20 zile lucratoare de la inscriere, iar in momentul in care veti incepe sa completati sondajele pe care le veti primi prin email, actualizarea se va face in maxim 10 zile lucratoare.

Reguli

Participarea la studii este voluntara. Toti membrii comunitatii GBD Panel Romania si-au exprimat in prealabil acordul de a primi invitatii pe email si de a raspunde la sondaje.

Ne rezervam insa dreptul de a refuza inregistrarea in panel a anumitor persoane, fara a oferi in prealabil o explicatie pentru decizia luata sau de a culege informatii de la persoane cu varsta sub 14 ani fara acceptul parintilor sau a reprezentantului legal.


Nu este permis accesul sau inregistrarea in panel a persoanelor care lucreaza in cadrul GBD Research, nici a rudelor acestora, pana la gradul II inclusiv.


GBD Research nu poate garanta un numar minim sau maxim de invitatii de participare la sondaje care se vor trimite fiecarui membru de-a lungul unui an de zile.


Pentru fiecare invitatie la sondaje exista o data si o ora limita de completare. Totusi, atunci cand un numar suficient de respondenti din punct de vedere statistic au raspuns la sondaj, GBD Research isi rezerva dreptul sa inchida proiectul si sa refuze raspunsurile ulterioare. In acest sens, recomandarea noastra este ca sa completati sondajele imediat ce primiti invitatia cu linkul de accesare a chestionarului.


GBD Research isi rezerva dreptul sa modifice oricand regulile de functionare a panelului.

Renuntarea la calitatea de membru GBD Panel Romania

Membrii comunitatii GBD Panel Romania pot sa-si manifeste dorinta in orice moment de a se retrage din panel, selectand optiunea de anulare a contului din platforma de panel.
La scurt timp, intr-un interval de maxim 5 zile lucratoare, informatiile respective, aferente contului sunt sterse definitiv din baza noastra de date.
In situatia in care o persoana nu raspunde la un sondaj pe o perioada mai mare de 12 luni, este declarata inactiva, GBD rezervandu-si in consecinta dreptul de a sterge toti membrii inactivi.
Realizam periodic verificari pentru a identifica persoanele care nu respecta regulile impuse si vom elimina din panel acei membri care vor fi identificati ca suspecti de frauda, fara a-i avertiza sau anunta in prealabil sau a da explicatii privind decizia luata.