Despre noi

GBD Panel Romania este marca inregistrata a GBD Research (Go Beyond Data Research Center), o companie full service de marketing research care opereaza pe piata din Romania incepand din anul 2014.

Utilizam toate tipurile de metodologii de cercetare si cele mai noi tehnologii de colectare si analiza a datelor. Echipa noastra a dezvoltat de-a lungul anilor o  expertiza bogata in cele mai importante sectoare din piata, avand experienta in toate tipurile de cercetari si ofera clientilor sai servicii customizate de cel mai inalt nivel profesional.

Instrumentele noastre de cercetare se adreseaza fiecarui stadiu in care se afla un brand sau un business, luand in considerare atat nevoile pe termen scurt, cat si pe termen lung, obiectivele de marketing si vanzari, situatia si competitia directa de pe piata.

Prin lansarea serviciului Online-Panel, GBD Research isi diversifica solutiile de cercetare si colectare a datelor si ofera clientilor sai noi posibilitati de a explora consumatorii in mediul online (din ce in ce mai familiar la nivelul tuturor categoriilor sociale) si fara influenta operatorilor de interviu.  Exista posibilitatea de a fi testate materiale multimedia complexe si de a opera tipuri de chestionare imposibil de aplicat prin metodele traditionale offline.