FAQ – Intrebari frecvente

1. Ce este un panel online?

Un panel online este un grup de utilizatori de Internet inregistrati intr-o platforma online comuna, care au fost de acord sa ia parte in mod regulat la studii de cercetare de piata online.

2. Pot sa am mai multe conturi?

Fiecare persoana are dreptul sa se inscrie in panel cu o singura adresa de email.
In cazul in care se descopera ca o persoana are mai multe conturi, GBD Research are dreptul sa inactiveze toate conturile acelei persoane, fara sa o anunte in prealabil.

3. Ce pot face daca am uitat numele de utilizator sau parola?

Numele de utilizator este acelasi cu adresa de email.
Daca doriti schimbarea adresei de email, va rugam sa ne scrieti pe adresa: panel@gbd-research.ro .
Pentru resetarea parolei, dati click pe butonul: “resetare parola” dupa logare in platforma de panel online.

4. Cine ma informeaza asupra sondajelor in desfasurare?

In momentul in care exista un sondaj in desfasurare, daca profilul dumneavoastra se incadreaza cercetarii pe care o derulam, veti primi o invitatie pe adresa de email de participare la sondaj (este foarte important sa verificati si folderul SPAM/Junk, pentru ca este posibil ca in anumite cazuri emailurile sa fie marcate ca Spam).

5. De unde stiu cu ce suma este remunerat sondajul pe care il primesc?

Valoarea in Ron a fiecarui sondaj este specificat in invitatia de participare la sondaj pe care o primiti pe email.

6. Unde pot vedea valoarea sumelor in Ron acumulate?

In momentul in care va logati in platforma de panel online (https://gbd-research.ro/panel-online/login/) cu username (adresa dvs. de email pe care ati primit invitatiile) si parola, veti gasi valoarea sumelor in Ron acumulate pana la momentul respectiv.
Valoarea recompenselor in Ron se va actualiza in cont in maxim 20 zile lucratoare de la inscriere, iar in momentul in care veti incepe sa completati sondajele pe care le veti primi prin email, actualizarea se va face in maxim 10 zile lucratoare.

7. Cum se face conversia sumelor acumulate in tichete electronice-cadou?

Pe baza sumelor acumulate, aveti posibilitatea de a solicita transferul acestora in în contul dvs. bancar.
Este necesar sa acumulati in cont o suma cu o valoare minima de 200 Ron.
In momentul in care ati acumulat minim 200 Ron, trebuie mai intai sa va logati in cont si sa dati click pe Recompensa si Rascumpara.
Apoi sa ne trimiteti pe email o solicitare la adresa panel@gbd-research.ro, impreuna cu o copie a actului de identitate/BULETIN. In solicitare veti mentiona numele complet (asa cum apare in contul bancar), contul dvs. IBAN si un numar de telefon de contact.

Sumele de bani se vor trimite in cont in maxim 25 zile lucratoare de la solicitare.

Emailul cu solicitarea transferului in contul bancar se poate trimite in MAXIM 1 an de zile de la solicitarea recompensei din platforma online (sau aplicatie), in caz contrar, creditul respectiv se va pierde.
Ne rezervam dreptul de a va solicita datele din cartea de identitate (copie).

8. De ce nu mai primesc invitatii la sondaje?

Invitatiile de participare la studii se trimit catre persoanele care corespund anumitor criterii solicitate de catre clientii nostri. Nu putem garanta un anumit numar de invitatii la sondaje intr-o anumita perioada de timp.

9. Cum renunt la calitatea de membru?

Exista posibilitatea retragerii in orice moment din panel. Din acel moment toate sumele acumulate de dvs. se vor anula.
Renuntarea la calitatea de membru al panelului se poate face prin accesarea optiunii de anulare a contului dupa logarea in platforma de panel online.